Sidevisninger i alt

torsdag den 17. september 2015

SPORTY SPICE

I LIKE A LITTLE MEAT ON MY BONES

Så er den gal igen på catwalken i New York.

Denne gang er det selveste Victoria Beckham der bliver revset for at anvende alt, alt for tynde modeller (man kan jo for argumentets skyld godt påstå at Victoria er lovlig undskyldt fordi hun selv er så lille og spinkel, at alle (uden undtagelse) ser ud til at være kraftig bygget i forhold til hende)

For min del synes jeg det er trivielt hvergang der er Fashion Week at vi/de skal have denne diskussion. Synes det ville være befriende for alle parter, hvis modebranchen en gang for alle ville komme ud af busken og bare indrømme at de synes det er pænt at være skelet tynd. At de VIL have super tynde modeller til at præsentere deres overdådige kollektioner. I stedet for at gemme sig bag politisk korrekte statements, undskyldninger og BMI tal. Det er jo fis og spil for galleriet.

Som udgangs punkt er disse hybrider af tårnhøje, syle tynde, teenage piger jo fra naturens side, ikke som os andre dødelige. De er jo de udvalgte, netop fordi de har staturen til det. (ligesom du også bliver sorteret fra på balletskolen, hvis du i teenage årene udvikler tykke ankler og fyldige hofter) At de så, når de bliver en del af den internationale modekarrusel, giver den en ekstra tand, er en ulykkelig del af gamet, hvis man vil være med fremme på podiet.

Jeg har selv veninder som er mega tynde (og høje) fra naturens side, at den ene så er ultra tynd fordi hendes diet består af Chardonnay og et par canapeer på daglig basis, er jo i sidste ende hendes valg. 
Som det jo også er modeskabernes og modellernes valg.....

Med vintage hilsen, M


CREDITS:

Sort blazer jakke (købt på et outlet for mange år siden)
Hvid T-shirt (købt på Korfu for et par år siden)
Blomster nederdel (eltoftvintage)
Adidas sneakers (købt på outlet i Minnesota (Albertville) til buy one get one for free, så betalte $39 for 4 par sneakers)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar