Sidevisninger i alt

tirsdag den 15. september 2015

BACK FROM THE 80'S80'erne har ringet de vil have de thights tilbage!!!


Min mand er ved at omdanne vores hjem til Fort Knox (burde nok nærmere hedde Fort Koks)

Der er installeret kameraer på hvert hjørne og i hver en afkrog. Vi har alarmer og sensorer, booby traps og andre finurligheder, hvor du mindst venter det.

Det paradoksale er, at vi intet har der er værd at stjæle, medmindre du har hang til gammelt brugt tøj, lidt skåret porcelæn fra IKEA eller en kolos af en sofa med chaiselong fra BILKA.

Tror altså en indbrudstyv ville blive svært skuffet og ærgerlig over at have brugt tid og kræfter på at tiltvinge sig adgang her hjemme.

Allerførst tror jeg vedkommende ville tænke "Øv, der har været nogle før mig" på grund af den almene tilstand af uorden der hersker her, derefter rode rundt i bunkerne, og så tænke "Nej, du det orker jeg sgu ikke"

Tror nu også mere det er hans gadget fetich der kommer til udtryk og lidt stalker agtigt tjekker han kameraerne for at holde øje med hvornår jeg kommer og går.

Han var dog helt euforisk af overvågnings lykke den anden dag, da han observerede to mistænkelige mænd, som ringede på hoveddøren kl. 14.36. Og indrømmer gerne (efter at have fået forevist bevistmaterialet) de så lidt skumle ud, og den ene kiggede lidt for ofte og lidt for nervøst i retning af kameraret.
De forlader dog matriklen med uforrettet sag kl. 14.38

Forventede egentlig at "Head of Security" ville poste billedet på Facebook a.s.a.p, men han nøjedes dog klogeligt med at bestille et par ekstra kameraer (til de blinde vinkler) og en afhøring af naboerne om andre observationer af mandspersonerne.

Jow, jow Big Brother is watching you;-)))

Med suspekt vintage hilsen, M

CREDITS:

Bomulds jakke (eltoftvintage)
Mønster thights (eltoftvintage)
Solbriller (eltoftvintage)
Sandaler (Zara)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar