Sidevisninger i alt

mandag den 25. juli 2016

THE POLKA DOT JERSYDEN PRIKKEDE BJERGTRØJE

Ligner lidt at jeg her har iført mig den polka prikket bjergtrøje med de læg muskler jeg har fået udviklet. De blege ben ser ud som om de er klar til Alpe d´huez etapen. (hvis jeg nu barberede dem og gav dem en spraytan, that is)

Og det er slet, slet ikke det look, jeg går efter. Selvom jeg er vild med Tour de France og følger det løb, som en groupie følger et rockband. 
Vil jo gerne have slankeben, men ikke på sådan cykelrytter top niveau. 

Fakta er at jeg er gået for hårdt til den på kondicyklen ganske enkelt. Efter at have pedalleret rundt på den jernhest i godt og vel et år, virkede det lidt for nemt, så jeg fik den geniale ide, synes jeg da selv, at øge modstanden og halvere tiden.
Og her ser i så resultatet, lår og lægge som er den grønne pointtrøje misundelsesværdig.

Jeg træner primært for at forbrænde kalorier!!!! Ikke noget med bikini fitness her(går alligevel aldrig i bikini) Men træner også  vægte for at få strammet lidt op over det hele. 
Og jeg har min egen teori om at lidt vægt og mange gentagelser giver lange slanke muller. Og det er det mor vil have.

Så nu juller jeg rundt i timevis med lille modstand. Og har nærmest fået hård hud på ballerne.

Med vintage hilsen, M


CREDIT:
Polka prik skjorte, købt second hand
Ungarno gul pencil skirt, købt second hand
Sko, egne fra 1990'erne


tirsdag den 19. juli 2016

INVESTMENTSValue for money


Jeg opererer ud fra to termer i min garderobe,
DRESS FOR LESS og VALUE FOR MONEY.

DRESS FOR LESS giver lidt sig selv når man er bidt af genbrugstanken. Er sjældent klædt på for mere end 500 kr fra top til tå.

VALUE FOR MONEY betyder for mig at når/hvis man investerer (serious money) i en beklædningsgenstand, smykke, et par sko eller en taske så skal dette sagtsusme være worth your money.

Det skal kunne bruges igen og igen (og igen) gennem en årrække (hele livet) Så den høje pris bliver udlignet.

Jeg har altid været "on a budget" og har siden jeg fik min første rigtige paycheck først i 90'erne, hver måned sparet op.
Jeg er økonomisk strengt opdraget og det har givet pote sidenhen i min tilgang til penge (værdien af penge). Mine forældre har lært mig at lige meget hvor hårdt trængt jeg(man) var så skulle man spare op, om det så bare var 100 kr om måneden. 
(Læste at middelklasse kinesere sparer 60% af deres mdr indkomst op.)

Jeg har foretaget både gode og dårlige investeringer gennem årene. Investments with my head og investments with my heart.

Sidste år lavede jeg en af hver.

LV tasken med cross body rem (på billedet) synes jeg er en god investering fordi den er klassisk og ikke skriger 2015 og kan bruges  resten af mit liv (og når jeg er død og borte gå i arv)

Men man kan jo blive grebet af stemningen og ja jeg flottede mig, tømte opsparingskontoen og købte (with my heart) et par guld Gucci sko som lige netop big time skriger 2015. Men har altså brugt de gude smukke glimmer glitter gyldne sko flittigt. Til jeans, til kjoler og sågar til pyjamas. De pifter ethvert outfit op og gold goes with everything.

Jeg er ikke typen der vil leve af havregrød for at få råd til sæsonens musthave (yikes) eller den der cool statement taske, men jeg undværer gerne Starbucks kaffen til 40 kr. (en kaffe 5 dage om ugen = 800kr om mdr = 9600kr om året!!!!)

Med sparsommelig vintage hilsen, M


CREDIT:
Burberry trenchcoat, købt på loppemarked
Fransk bomulds skjorte med læg og cut out, købt på loppe
Envii boyfriend jeans, handmedown
Sko med sort snude a la Chanel, købt på loppemarked
LV cross body, købt i LA  

onsdag den 13. juli 2016

COPYCAT

KOPIERET-INSPIRERET

Der er vist ingen grund til at jeg benægter hvor inspirationen til dette outfit kom fra!!!!!

Som andre nørder Netflix nørder jeg pinterest, facebook, instagram og alle andre medier som har med tøj og mode at gøre. Lader mig gladeligt inspirere og stjæler gerne ideer med arme og ben.

I confess: I am a copycat. I beg,borrow and steal.

Jeg ved at nogle bliver ret så fornærmet over at blive kopieret. Men hvorfor så egentlig hele konceptet med at lægge sin/din påklædning til offentlig skue?? Her tænker jeg på instagram og facebook, Gigi pigen her er jo bare fotograferet på gaden. (selvom hun også har en instagram profil)  

For mit eget vedkommende ville jeg tage det som en kæmpe kompliment hvis nogle derud ville/kunne lade sig inspirere af min måde at klæde mig på.

Og faktisk er det en af de ting jeg rigtig gerne vil opnå ved at poste mit tøjvalg både her og på instagram.

Min mission er at man ikke behøver at bruge formuer på tøj, at man godt kan genbruge mange af de ting man har i forvejen. At man ikke er nødt til at punge ud for sygt dyremærkevarer. For at se lidt fiks ud;)))

Dette outfit består af en gammel Mickey bluse, som iøvrigt har været min datters (tror hun har købt den på et lommemarked), et par råhvide slacks (købt i 1995, og fundet i et skab i kælderen)skoene (som jeg kan gå til verdens ende i) købt på et lommemarked i Remisen  (tak til den søde pige som solgte dem)bæltet er også købt på et lommemarked (made to fit med min elskede hul maskine)

Så i princippet har det kostet mig nu og her, nul kroner, da alle ting er flere år gamle.

Tasken er en julegave fra migselv til migselv og jeps den er hammer dyr men en god investering, synes jeg.(skriver et indlæg om det hejs senere)

Jeg siger tak til smukke Gigi Hadid for inspirationen og holder mig ikke for god til en anden gang at stjæle smuksakkens outfit;-))

Med vintage hilsen, M

tirsdag den 12. juli 2016

MIAMI NICE


MIAMI MAKEOVER

Nu da jeg har fået taget mødommen på min skriveblokade og har momentum (smede mens jernet er varmt, som man sagde i gamle dage)så kommer der sørme her endnu et indlæg.

Jeg har besøg Miami (Beach) med jævne mellemrum siden starten af 90'erne. Dengang da byen var et hensunket hjemsted for gamle lurvede udtjente hoteller fra en svunden tid. Hvor pensionister fra hele USA sad på verandaen foran små faldefærdige lejlighedkomplekser og stirrede apatisk ud i luften. Hvor eksil cubanere stod for butiksdriften (kiosker og souvenir)langs hele Collins Ave. Hvor spansk var hovedsproget og hele området havde en karakteristisk hengemt lugt af klor og kloak. Da der stadig var lidt narkodealer gangster stemning a la Miami Vice, i området. 
Og man forventede at se de ikoniske, Tubbs og Crockett komme om hjørnet. Don Johnson i lyserød t-shirt,hørblazer og bare tæer i sejlersko.

Man må sige at Miami har fået en yderst vellykket make-over a la Mallorca. En udvikling som stadig er undervejs. Hele North Beach og Miami Design District for at nævne et par af de igangværende projekter. 

I den nordlige ende af verdens længste avenue, Collins Ave (som strækker sig langs hele Miami Beach) skyder det ene nye hotel op efter det andet, yderst nydeligt color-coordinated i farverne hvid, grøn, lyseblå og et touch af glas, med den kilometer lange sand strand og Atlanterhavet som pæn back splash.
Det er byfornyelse på højeste plan. Byfornyelse taken to the next level.

Er man til old school dekadence findes dette dog stadig på South Beach i form af gamle hæderkronede hoteller som Deauville. (formodentlig renoverede efter alle kunstens regler og med alle moderne fornødenheder)

Jeg er vild med det sted (meget mere end jeg er vild med Los Angeles) og kan næsten ikke vente til vejen falder forbi igen engang.
Og fra September bliver det så meget nemmere, da SAS klogeligt åbner ny direkte (med streg under direkte og ikke som deres rute til Los Angeles over Stockholm!!!!) rute til Magic Miami.
Det er jeg ærligt talt lykkelig for, for den/dem der har sagt "Half the fun is getting there" må have været en highroller som frisk benyttede FAST TRACK og FLAT BEDS (eller private jet) og ikke en alm dødelig som skal igennem alenlange security køer, flyskif og monkey class med et 40 cm stolerækkepitch;((((
Jeg ankommer gerne med fødder og underben i elefant str og godt groggy som om jeg har gået alle 12 runder i en sværdvægt boksekamp.


Med vintage hilsen, M


P.S  lover at få gjort noget ved det lidt lumre layout!

lørdag den 9. juli 2016

MIA IN MIAMIMorgensol og palme træer


Hotel Grand Beach Surfside og palme træer


Anden pæn palme


Pool med vue over Atlanterhavet


Rooftop view over Miami Beach


Rooftop pool


Cabanaer


Hotel Grand Beach Surfside


Vue fra toppen


I <3 MIAMIDet er nu over et halvt år siden jeg sidst har uploaded et blogindlæg!!!!!!

Har jævnligt uploaded billeder til indlæg, men noget tekst er det ikke lykkes at få forfattet.

Ved ikke om jeg har præsentations angst a la når man er til skriftlig eksamen? Har i hvert fald ikke kunne få et ord ned på papir (eller hvad det her nu er?)

Det har været et halvt år med store omvæltninger i mit liv.

Lukkede butikken på Østrigsgade sidst i Januar og forventningerne var store til hvad jeg nu skulle/kunne nå, med alt den tid jeg fik frigivet.

ØØØØh, til min store overraskelse når jeg nogenlunde det samme som før, bare med længere pauser ind i mellem;-)

Det har helt klart været lidt af en tilvænning lige pludselig at have mere tid og at udnytte den tid på en nogenlunde fornuftig og effektiv måde.

Synes efterhånden at jeg har fundet en ret så god balance og ikke bare sidder og glor ud i den blå luft.

Og indrømmet har haft armene rimelig meget over hovedet og har måttet knibe mig selv lidt i armen over hvor dejligt, det er at have tid til at holde fri;-)

Med vintage hilsen, M


P.S Billederne herover er fra min mands og min første tur alene ud i verden i over 20 år!!!!