Sidevisninger i alt

søndag den 19. oktober 2014

GIVE AWAY

LBK GIVE AWAY <3

Så er det GIVE AWAY tid igen.

Du har mulighed for at få fingre i denne smukke sorte kjole.
Kjolen er i kraftig chiffon stof (ikke gennemsigtig) med fint plissé i underdelen, elastik i taljen, 3/4 ærmer og en fin krave med applikationer.

Kjolen vil passe str small og medium (hvis du ikke passe lige de str, kunne du jo glæde en veninde, hvis du vinder)

Tror kjolen er fra sidst i 70'erne og i mint condition.

What to do? Du skal være fast læser af bloggen, skrive hvorfor du er det, eller vil være det i fremtiden i kommentarfeltet.

Så deltager du i lodtrækningen, som finder sted på næste søndag d. 26 oktober kl. 21.00

Good luck <3

Med vintage hilsen, M

P.S Like,Love,Share

21 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin!!! Ih ville elske at drømme mig væk i den :)

  SvarSlet
 2. Jeg abonnerer på Eltoft Vintage, fordi det er rart med inspiration til farver og sammensætninger, som man måske ikke lige selv havde overvejet :) Og så kan jeg bare godt lide det nostalgiske ved vintage tøj, selvom det ikke nødvendigvis er min stil.

  SvarSlet
 3. Mm, jeg er en ny følger – er ret meget nede med genbrug og vintage-stuff, det er i det hele taget godt og fint for alt: miljø og kultur. Rart med rart på. Hej!

  kh Mai / maiodgaard (a) gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg er så glad for Vintagestilen, der indebærer både enkelthed og stil i et!
  Der er sket så meget udvikling i årene og det er ikke bare æstetisk, men også historisk at gå med vintage-mode. Mit bryllup er også plant i vintage-stilen, det bliver skønt at kunne vinde denne kjole. Derfor! Siden er altid opdateret med nye stilfulde vintage-objekter
  Venligst, Svenja

  SvarSlet
 5. Jeg elsker vintage stuff og derfor er en følger her og vil gerne blive ved med det . Jeg yder selv, at gå i genbrugen og finde finde vintage-ting til superpriser

  SvarSlet
 6. Hvor er den smukt! Den ville klæde mig helt fantastisk, derfor;-)
  kristina742003@yahoo.dk

  SvarSlet
 7. Jeg følger jer på instagram og facebook, men havde ikke lige opdaget at der var en blog!
  Fedt at komme lidt mere ind bag kulisserne, få se flere billeder og fortællinger fra Eltoft-verdenen.
  Jeg er vildt med rigtig meget af jeres tøj og I inspirerer mig til at blive bedre til at have kjole på i hverdagen!

  SvarSlet
 8. Fordi ... De sko! Ej, ha. Hvis du har sådan en god stil, må jeg da følge dig.
  Natashanm1993@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Årh, det er lige præcis sådan en sort kjole, jeg har ledt efter: elegant, enkelt og samtidig helt sin egen - havde jeg fundet den i butikken, havde den været min på et splitsekund!

  Jeg har først opdaget bloggen for nyligt gennem et besøg i butikken, men jeg er vild med mikset af updates om nye varer, stemningsbilleder fra butikken og generel inspiration som f.eks. style crush-indlæggene. Jeg er begejstret følger på Instagram - og nu også bloggen. Keep up the good work :-)
  jettelin.nielsen@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg er fb- og instafølger, derudover tjekker jeg bloggen og besøger butikken af og til :)
  Jeg er vild med eltoft fordi de ikke altid vælger det sikre! Jeg vælger alt for tit det sorte (så kjolen her er et hit), men eltofts farver og gode energi inspirerer mig til at være mere vovet! Følger med for at se på fint tøj kombineret på nye måde!
  - Rikke Flindt

  SvarSlet
 11. Bloggen er virkelig inspirerende, og så er alt det fine vintage tøj jo bare fantastisk! Derfor følger jeg.

  SvarSlet
 12. Åh M den fine kjole er sådan en du ville kalde en Anita kjole :-) jeg elsker jeres blog og især når der er gode indslag som giver inspiration til at købe endnu mere vintage. Følger også lystigt med på insta og FB. Eltoft tør - og det er inspirerende! Håber jeg er den heldige :-) Kh Anita fra Østrigsgade

  SvarSlet
 13. Når man som jeg ikke længere bor fast i Dk, og savnet bliver for stort til din flotte butik, så er det dejligt at kunne drømme sig bort via din fantastiske blog. Så tak for det :)
  Mia (miaoestrup@gmail.com)

  SvarSlet
 14. Der er så mange lækre billeder som altid synes at være ledsaget af en skøn og personlig tekst, der tager udgangspunkt i stærke og bevidste holdninger om mode og stil, hvilket er noget jeg kan forholde mig til!
  Derudover er det jo en helt unik stil, der bliver udtrykt her og det er skønt at se alle de friske farver, som i høj grad giver inspiration - særligt til typer som mig med en noget mere afdæmpet stil (læs: sort/hvid/grå). Der skal sku lidt mere kulør på tilværelsen, så der kan vi jo snildt starte med lidt farve og glimmer ala Eltoft-style. Man bliver jo helt glad i låget af det :)

  SvarSlet
 15. Også en blog? Herligt! Det er for mig en stor service og en ren luksus, at jeg i en travl hverdag kan sidde hjemme og orientere mig i konkrete eventuelle køb og tendenser. Så ved jeg, hvad jeg søger forud for et besøg i butikken.
  Netop kommet hjem fra Sydøstasien, hvor jeg har fået syet et par kjoler i vintagestil. Fine er de, men der er ikke tale om plissé, som ellers var målet. Denne er smuk!

  SvarSlet
 16. Jeg følger den her blog, fordi jeg elsker vintage. Det er ikke kun min tøjstil, det er mig. Jeg elsker at kigge rundt på bloggen og få inspiration til sammensætningen og mit næste gode køb. Jeg har længe ledt efter en enkel sort kjole, lige som denne her, jeg ville elske at vinde den, lige min smag:-)

  SvarSlet
 17. Jeg elsker genbrug og vintage og hvor er det en fin kjole lige min str. :-)
  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 18. Så yndig en kjole - tror også lige det er min størrelse ;-)

  SvarSlet
 19. EltoftVintage er en sikker hjælp til manden med den stilbevidste kvinde. Vi snakker tit om dine spændende og farverige opdateringer. Dit indlæg ’Happy Colors’ satte huset på den anden ende og endte med et ’shopping spree’ lige inden påske. Jeg vil meget gerne glæde min kæreste med denne flotte vintagekjole.

  SvarSlet
 20. Så har vi fundet vinderen af den fine kjole.
  Og det blev besvarelse nr 10, tillykke til Rikke Flindt.
  Du kan hente kjole i butikken fra torsdag i denne uge.
  Skriv evt en mail til vintage@eltoft.dk <3
  Tak til alle andre for de inspirerende kommentarer, godt at vide at der er andre derude, som tør;-))))

  SvarSlet
 21. EJ hvor lækkert! Den glæder jeg mig til at hente på torsdag :)

  SvarSlet