Sidevisninger i alt

tirsdag den 4. april 2017

UGENS INSPO

Alt er relativt

Ovenstående billeder snuppet fra the world wide web, har jeg brugt som inspiration til mine outfits i den forgangne uge.

En god blanding af lidt af hvert. Denim, animal print, floral print, oversized, midi nederdele og maxikjole til sneakers har været på programmet.

Desværre no pictures to prove, da jeg er gået midlertidig kold på at lege wannabe model på instagram;-(

Vi deltog i KBH Vintagemesse søndag d. 26 Marts.

Må indrømme at jeg havde set frem til dette arrangement med noget blandede følelser, da messen primært henvender sig til et publikum der er hardcore fans af 50'erne og årtierne før.

Troede jeg, mine forventninger blev svært gjort til skamme.
Messen må betegnes som intet mindre end en kæmpe succes oplevelse for Eltoft.

Vi havde på tidspunkter så travlt at undertegnede, som ellers bryster sig af aldrig at midste overblikket eller blive det mindste stresset, momentært rystede på hænderne og skar tænder af bar travlhed.

Vi solgte over 200 stk tøj!!!!(og tilbehør) Vi solgte til unge, gamle, tykke, tynde, mænd, damer. Til dem der kunne lide 50'erne og til andre der bare kunne lide tøjet. (der var ikke mange 80'er piger i etablissementet)

Vi siger af hjertet tak til alle der lagde vejen forbi. Og Pia Storm for et flot arrangemet<3

En lille note til overskriften på dette indlæg:

Tog en hurtig tour de Vintagemesse inden publikum blev lukket ind og var ved at falde bagover ved synet af priserne på messen.

Troede først at det var forbi jeg ikke bar briller, at jeg forvekslede 250kr med 950kr. Men nej min assistent (som er ung med 20/20 vision) bekræftede tallene.

Jeg tager hatten af både for sælgerne og køberne, som handler til de priser.

Misforstå mig ikke, de må sælge og købe lige til den pris de finder er rimelig, men jeg kan(vil) slet slet ikke være med på det prisniveau hverken som køber eller sælger...

Alt er som skrevet relativt.

Med vintage hilsen, M
Ingen kommentarer:

Send en kommentar