Sidevisninger i alt

tirsdag den 21. februar 2017

LFW17 INSPO


High tops til lang pussenusse kjole


Bånd som bælte og morgen kåbe look


Power blazer og t-shirt under kjole


Oversized kjole med jeans og sneakers


RØD buks Etage nederdel (find den på vores webshop)


Morgen kåbe look (vi har flere i showroomet)


Mint grøn og røde sko


Girlfriend goals


Cool leopard jakke (vi har en pink leopard i webshoppen)


Og så lige et par jeans

BEG BORROW STEAL

Elsker når der er fashion weeks og instagram og pinterest er et slaraffenland fyldt med fantastiske, opfindsomme, vanvittige og overdådige outfits.

Kan næsten ikke vente med at komme i klædeskabet og skabe mine egne med inspiration fra de fashionable feinsmeckere fra hele verden. De gør det godt de piger.

Her har jeg blot valgt nogle stykker, som jeg vil lade mig inspirerer af.

Er vild med ideen med t-shirt under en lang dressy kjole og ville ønske at jeg kunne worke den der lag på lag stil, men synes ofte at jeg kommer til at se lidt for boxy ud.

Converse high tops (eller alm. sneakers) til en pussenusse kjole (gerne oversized) er en God's send for sådan en som mig, der på bedste askepotvis har tilbragt mangt en aften i alt for høje sko.

Kjoler over denim jeans er super nice, troede egentlig at det var noget der hørte nullerne til, men den trend har åbentbart fået et comeback her i 2017. Det hilser jeg velkommen.

Lange morgenkåbe agtige frakker til både kjole og buks er også en tendens, der er right up my alley. Har efterhånden en god samling af dem. De skal helt klart luftes her til foråret.

Og en af mine absolut ynglings farver RØD ses også hyppigt, både som tone i tone outfits og som tilbehør. Er nødt til at investere i et par røde sko (til) tror jeg;-)

Tag et kig forbi vores webshop. Vi har flere af fashion week piecesene (pieces i flertal på dansk!) som ligner til forveksling. Og skab dit helt eget mode uge look.

Med vintage hilsen, M

P.S Eltoft Vintage har fået et wildcard til at deltage i Københavns Vintage Messe d. 26 Marts i Vega. Kig forbi og hjælp os med at slå et slag for 80'erne, det fortjener de;-))))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar