Sidevisninger i alt

fredag den 13. januar 2017

KITTY'S FIRST CHRISTMASL.A. CHAPTER

Vi fejrede Christmans morning med en solid omgang morgenmad på restaurant L.A. CHAPTER, som ligger i downtown LA på det legendariske ACE hotel i det historiske Broadway theater distrikt.

En af fordelene ved jetlag i LA (muligvis en af de eneste) er at du er "up and about" inden byen rigtig vågner og de kilometer lange trafik køer (i 6 baner, i begge retninger)for alvor begynder.

Nu var der så heller ikke megen trafik "at all" denne 25. December for de fleste amerikanere var jo igang med at fejre jul og pakke millioner, milliarder af pakker op.

Med undtagelse af de hjemløse som i rigelige mængder bor og opholder sig i gyder, gader og stræder overalt i denne storby og dens forstæder. 
Plejer gerne at sige at LA og omegn er "Home of the homeless"

Denne fantastiske solrige jule morgen, var den første vi mødte, da også en lille forhutlet, beskidt ældre dame i en udrangeret kørestol med en lille kat og hund.
"It's the kitty's first Christmas" sagde hun glad og smilede et stort tandløst smil.

Må indrømme at jeg ikke er "cut out for" det virkelige møde med, at der er mennesker, der lever på denne måde. Mit hjerte bløder for alle disse skæve eksistenser og jeg har svært ved at slippe tanken om hvilket liv og hverdag, disse uheldige skabninger har.

Øv,øv,øv og at jeg stikker dem en skilling gør jo hverken fra eller til. Udover at jeg et kort sekund får lettet min samvittighed over, at nogle mennesker har trukket det lusede lod i livet.

Med eftertænksom vintage hilsen, M


CREDITS:
Eltoft Vintage kjole købt i Miami.
H&M fluffy lyserød jakke med 3/4 ærmer.
Eltoft Vintage 70s Sunnies.


L.A Chapter Broadway and 9th Street

Ingen kommentarer:

Send en kommentar