Sidevisninger i alt

lørdag den 30. december 2017

THE NONE WEDDING









I DON'T

Det her outfit var lagt i kufferten med henblik på et eftermiddags hotel bryllup på Miami Beach. (ikke mit eget bryllup)

At der så aldrig blev noget bryllup, fordi bruden nægtede at skrive under på en "prenup" (ægtepagt), hun havde fået forelagt om tirsdagen.
Brylluppet skulle finde sted om torsdagen.

Alt var ellers på bedste vis kørt i stilling. Hotellet og honeymoonen var booket, præst, blomster, lokaler, fotografer og alt hvad der sig nu hører til, kjolen ikke at forglemme.

Lidt sluk øret var vi, mit outfit og jeg;-( 

Men synes ikke et godt outfit skulle gå til spilde, så det blev alligevel luftet, til den noget trykkede dinner med den forsmåede gom og hans mildest talt skuffede brud.

Der sad vi så på en iskold restaurant og skulle på bedste amerikansk vis holde gode miner til slet spil. 1000vis af ubesvarede spørgsmål og mange sigende blikke mellem bruden, undertegnede og brudens mor (som dog fik ytret sig pænt negativt om sin kommende svigersøn ved salatbuffetten) 

Rimelig dårlig stemning der mellem tonsvis af rødt kød og mere kød, der skæres af spyd, direkte på tallerknen. Normalt et setup der sender mig direkte op på en 10'er på humør barometeret.

Det pudsige var dog at den eneste, der var helt upåvirket, var ophavsmanden til den der ægteskabspagt. Han var jovial og opførte sig som mange af de andre amerikanske (kommende) ægtemænd, jeg har haft fornøjelsen af at møde. 
De er for de flestes vedkommende veluddannede , berejste og yderst velhavende, meeeen de er forbavsende lidt interesseret i praktisk talt alt andet, som sker i verden. Og lever til fulde op til rygtet om, at de tror Danmark er en by i Sverige og der går isbjørne rundt i gaderne her!!!

Vi forlod restauranten i en kødkoma og var enige om at det var godt at vi var lige fattige og ikke behøvede en ægtepagt.

Med vintage hilsen, M

Credit:
Skjorte og nederdel, eltoftvintage
Taske, gucci
Sko, zara


Ingen kommentarer:

Send en kommentar