Sidevisninger i alt

onsdag den 6. januar 2016

FURRY THINGS

IT IS GETTING COLD OUTHERE

Som udgangspunkt er jeg ikke specielt vild med pels, især ikke den klassiske brune swinger mink. Ikke så meget af etiske årsager, men mere for det den står for. Sådan lidt middel overklasse agtigt på den der fattigfine fimsede måde.

Siger gerne at jeg ikke sælger ægte pels, fordi jeg er imod opdræt af dyr, med det ene formål at tjene penge på at flå dem og sælge pelsen. Meeen come on hvor er det hyklerisk, når jeg med velbehag sætter tænderne i både kylling,gris og ko;-((( Og må indse at lige meget hvor synd jeg synes det er for de stakkels dyr, så bliver jeg aldrig veganer.

Dog ville jeg nok aldrig købe en ny pels, mest fordi jeg ikke har de der 20.000-40.000 kr at smide efter sådan en sag, men også lidt fordi det med de der mink....

Men ægte pels vintage eller ej, er jo pels fra et (forhåbentligt) dødt dyr, om det er hund,kat,kanin,mink,ræv eller andet lille nuttet pelsdyr. Sååå!!!! Jeg undskylder mig med at den her er loooong dead and gooone og så kostede den 40 kr på et lokalt loppemarked. I "mint condition". Skulle være en rigtig hardcorde dyreaktivist for at sige nej til det tilbud eller hvad?

Hvad med dig? Er du til ægte pels? Har du en pels? 

Med vamset vintage hilsen, M

CREDIT:

Vintage pels, loppefund
Skøn maxi kjole med blonde fra 70'erne, eltoftvintage
Sygt cool 70'er sunnies, mycloset
(ved ikke hvor klædelige de er, men seje det er de. Ligner lidt Fluen!!!!!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar