Sidevisninger i alt

fredag den 22. februar 2013

NYTÅRS FORSÆT

2013 CHALLENGE

Når jeg kigger tilbage på mine nytårsforsæt gennem de sidste 10 år er det mere eller mindre de samme 5-10 ting der har været på listen. De gængse TAB 5 KG, SPIS SUNDERE, START MED AT LØBE, HOLD OP MED AT RYGE OSV. Ret simpel og rimelig let at gå til, det er dog til dato stadig ikke lykkes mig at holde et eneste.....

I år har jeg sat nogle helt anderledes spændende på listen.

Det første har jeg kaldt 2013 CHALLENGE.

I hele 2013 må jeg kun købe second hand tøj og kun for penge som jeg har "tjent" ved at sælge noget gammelt tøj. (af mit eget vel at mærke, ikke fra butikken) 

Muligvis ikke så meget af en udfordring, da jeg jo i forvejen er vild med second hand og ret ligeglad med alskens mærker og farven på mine skos såler!!!

Men vil gerne vise, at man ikke behøver at ligne en der er på vej til udklædnings fest eller har været forbi UFF containeren, når man handler second hand.

Hvis der er andre derude der er med på ideen, er i velkommen til at linke til jeres genbrugs/second hand fund her på bloggen.

Her er mine første køb. Alt fundet i samme genbrugs!

Med vintage hilsen, M 


1 kommentar:

  1. Jeg har lige købt en sød, grå sportskjole i uld i min lokale Mission Afrika Genbrug. Min mor vaskede den i 40 grader, i stedet for 30, så den skal strækkes liiiidt til, for ikke at være for kort ;-)

    SvarSlet