Sidevisninger i alt

onsdag den 22. februar 2017

WHILE WE WAIT FOR GUCCI















BRUNT OG GRÅT ER HOT

I morgen er GG dag. 
Glæder mig som et lille barn glæder sig til juleaften;-)
I spændt forventning om at ham Alessandro endnu engang worker his "magic wand" hos Gucci.

Egentligt er det jo en smule grinagtigt at en middelalderende kvinde med et tøj buget på et par hundrede kroner, kan gå i selvsving over fremvisning af beklædningsgenstande, som pr stk nærmest koster det samme som en hel mdr husleje. Gu' det så, men sådan er der jo så meget.

Principielt er jeg absolut heller ikke fortaler for, at man skal formøble en hel måneds buget for et stykke tøj, det er jo helt ude af proportion.

Men er vild med ideen om at være med på en freebee og på bedste vindueskigger måde (og helt gratis) sidde bag skærmen og lade sig inspirerer af hans farvestrålende mønstermix mastermind.

For derefter at gå en tur i klædeskabet og finde cheap imitations, skabe drømmen og looket.

Nå, indlægget her skulle nu ikke handle om Gucci og Mr. Michele, men om en anden Mr. M, nemlig Mr Marc Jacobs.

Min indre brun ternet 70'er sjæl blev vagt til live, da jeg så Marc's nye kollektion. Klappede i hænderne og fik et stort saligt smil på læben.

Har sagt det før og siger det igen, jeg kan altså godt lide brun. (på den fede halvfjerdser måde)

Synes han er en modig mand, sådan at gå all in på et look. At få en ide og gå med den. At turde sætte alt på et bræt. Kan godt lide at der er en rød (brun) tråd gennem hele kollektionen.

Er vild med mix and match konceptet, da det giver mange muligheder på kryds og tværs og ikke mindst value for money.

Så hatten (top hatten) af for Marc Jacobs hyldest til 70'erne.

For min del glæder jeg mig til at komme i den gamle slidte brune vintage pels, min farsmors ternede polyester bukser, stoppet ned i mine plateau støvler, min mors ternede uld blazer og hjemme strikket top hue, kombineret med et par lysebrune bredriflet fløjlsbukser.

Denne 80'er pige har ascendant i 70'erne.

Med vintage hilsen, M

P.S Tjek eltoftvintages webshop for masser af 70'er items.
Husk i dag har vi 20% på hele shoppen ved brug af promokoden
ELTOFTINSTAGRAM.

tirsdag den 21. februar 2017

LFW17 INSPO


High tops til lang pussenusse kjole


Bånd som bælte og morgen kåbe look


Power blazer og t-shirt under kjole


Oversized kjole med jeans og sneakers


RØD buks Etage nederdel (find den på vores webshop)


Morgen kåbe look (vi har flere i showroomet)


Mint grøn og røde sko


Girlfriend goals


Cool leopard jakke (vi har en pink leopard i webshoppen)


Og så lige et par jeans

BEG BORROW STEAL

Elsker når der er fashion weeks og instagram og pinterest er et slaraffenland fyldt med fantastiske, opfindsomme, vanvittige og overdådige outfits.

Kan næsten ikke vente med at komme i klædeskabet og skabe mine egne med inspiration fra de fashionable feinsmeckere fra hele verden. De gør det godt de piger.

Her har jeg blot valgt nogle stykker, som jeg vil lade mig inspirerer af.

Er vild med ideen med t-shirt under en lang dressy kjole og ville ønske at jeg kunne worke den der lag på lag stil, men synes ofte at jeg kommer til at se lidt for boxy ud.

Converse high tops (eller alm. sneakers) til en pussenusse kjole (gerne oversized) er en God's send for sådan en som mig, der på bedste askepotvis har tilbragt mangt en aften i alt for høje sko.

Kjoler over denim jeans er super nice, troede egentlig at det var noget der hørte nullerne til, men den trend har åbentbart fået et comeback her i 2017. Det hilser jeg velkommen.

Lange morgenkåbe agtige frakker til både kjole og buks er også en tendens, der er right up my alley. Har efterhånden en god samling af dem. De skal helt klart luftes her til foråret.

Og en af mine absolut ynglings farver RØD ses også hyppigt, både som tone i tone outfits og som tilbehør. Er nødt til at investere i et par røde sko (til) tror jeg;-)

Tag et kig forbi vores webshop. Vi har flere af fashion week piecesene (pieces i flertal på dansk!) som ligner til forveksling. Og skab dit helt eget mode uge look.

Med vintage hilsen, M

P.S Eltoft Vintage har fået et wildcard til at deltage i Københavns Vintage Messe d. 26 Marts i Vega. Kig forbi og hjælp os med at slå et slag for 80'erne, det fortjener de;-))))