Sidevisninger i alt

mandag den 31. august 2015

PARTY TIME ANY TIME







PARTY WEAR ANYWHERE

Jeg har altid været lidt af en festabe og aldrig ligget på den lade side, når der var fest i gaden.
Mit motto har været "Skal der være fest, så lad der være fest" Min favorit drik var Gammel Dansk, jeg har drukket litervis, spandevis af den dejlige væske. Og jo mere jeg indtog jo større blev min underholdningsværdi.
Har "optrådt" (uopforderet!!)foran henved 300 uskyldige, men tvangsindlagte mennesker på scenen i Amager Bio med Birte Kjærs evergreen "Vi maler byen rød", lidt af en bedrift da jeg ikke bare synger rædselsfuldt, men også piv falsk.
Har kørt med (min dyreste kjole ever) pink gulvlang silke Malene Birger kjolen hængende ud af taxi døren fra indre by til Amager. Den er nu knækort, kjolen.
Har seriøst overvejet (op til flere gange) at indsende min opsigelse, efter firmafester.
Og det er blot for at nævne et par af mine udskejelser.
Må dog tilstå at denne festoriginal er faldet gevaldigt af på den. Mit indtag af gode Gammel Dansk er lig nul, nu om dage. Ikke underligt at De Danske Spritfabrikker truede med at lade Gammel Dansk udgå af produktionen. (Heldigvis var der andre som opponerede og den gudedrik er stadig at finde på hylderne. Nåede dog lige at hamstre inden beslutningen blev taget, hvis jeg nu pludselig fik min afhængighed igen)
Nu om dage skal jeg bare snuse til en Gin Tonic og jeg kan sige farvel til næste dag og næste dag, hvor jeg ligger selvmordstruet og angerful for nedrullede gardiner.....

Med vintage hilsen, M

CREDITS 

Party Kjole (eltoftvintage)
Kæmpe Kuvert Taske i skind (mycloset)(synes lidt jeg ligner en taskesælger på QVC på sidste billede. Career Change maybe?)
Solbriller vintage 70'er (mycloset)
Guld sandaler, vintage 70'er (forbavsende behagelige at gå i) Købt først i 00'erne da jeg havde min EBAY fetish.....

søndag den 30. august 2015

FOOD BABY OG LIDT FRA KLÆDUDKASSEN










ELTOFT UNIKA

Jeg har retorik som en sprit stiv havnearbejder og appetit som en skovhugger i løbetid.

Til daglig prøver jeg at tøjle begge egenskaber, da ingen af disse er særlig charmerende, når der står hunkøn på fødselsattesten.

Det lykkes for så vidt et langt stykke hen af vejen, men fik dog et "wake up call" i mit civile job, da en kunde klagede til min chef over "det frygtelige sprog hun (!!! mig) havde"
Hun havde overhørt en samtale mellem mig og en kollega (mandlig), hvor vi (og det indrømmer jeg blankt) havde fortalt røverhistorier. Jeg havde sagt "brækkede mig" og han havde for god ordens skyld sagt endnu værre ting. Chefen (som ikke selv ligger på den lade side sprogmæssigt) så sig som det hør og bør nødsaget til at give undertegnede en påtale os to imellem.
Jeg kunne kun tilstå at min kollega og jeg havde haft pågældende ord udveksling og at jeg havde benyttet mig af ordet "brækket".

Til historien hører at min kollega som ikke havde holdt sig tilbage med slibrige historier fra de varme lande, stod tavs som en gravstøtte og på ingen måde bakkede mig op i, at damen måske havde overreageret, alt imens jeg fik skideballe og måtte argumentere for at chefen ikke skulle gøre ydereligere ved "sagen" What a wingman!!!!!

Tænker lidt at det var mig der fik klagen, fordi jeg er kvinde og det så absolut ikke er acceptabelt at kvinder er skarpe i munden????

Men fik mig også til at være mere opmærksom og påpasselig med hvad og hvordan jeg ytrer mig, når jeg er på arbejde.
   
Indrømmet var jeg monster flov over, at jeg ikke bliver opfattet som velartikuleret, kultiveret og sofistikeret af min arbejdsgivers firma. Den sved altså lidt!!! Av,Av. 

Med vintage hilsen, M

CREDIT

Polyester bluse, eltoftunika (syet op af en gammel str XL buksenederdel)
Silke nederdel med print, eltoftvintage (synes jeg ser lidt gravid ud i den, men det må være en "foodbaby" apropos min umættelige appetit)
Gule vintage sandaler ( et af mine allerførste køb på EBAY i starten af 00'erne)
Tasken, har jeg fundet i pigernes gamle klædudkasse og den har min svigermor købt til mig på et marked på Mallorca for mere end ti år siden........

fredag den 28. august 2015

CASUAL FRIDAY









MAKE IT FAKE IT

Jeg er en træt gammel kone i dag, efter en monster laaaang arbejdsdag i går. Men har en aftale med en vintage butik på Østrigsgade kl 12, så det er med at get up and dress up;-)

Da jeg gik i high school havde vi "Casual Friday" og der måtte man have sweatshirt og jogging tøj på!!! Jeg kom fra Danmark og der var ingen der havde fortalt mig at det ikke var "comme il faut" at bruge jogging tøj on a daily basis!! Det fandt jeg ud af  da jeg blev mødt af undrende blikke og et "You can't wear sweats to school" fra min engelsk lærer. Nå okay. 
Var åbenbart allerede den gang lidt af en (uforskyldt)rebel for blev flere gange kaldt over skolens højtaler system "Mia Jacobson please report to the office" Bla. for ikke at bruge bh!!!!!

Har i en periode praktiseret "Casual Friday Everyday" det er med dette projekt slut nu. Men kan vel alligevel godt snige et outfit med elastik i livet og en dejlig blød sweatshirt ind engang imellem, synes jeg.
Hurra for "Casual Friday" Have a great weekend;-)
Med vintage hilsen, M

CREDITS

Sweatshirt, custommade vintage (eltoftvintage)
Silke nederdel med plissé, custommade af underdel af kjole (eltoftvintage)
Adidas retro sneakers, joint venture med min datter, som (heldigvis/uheldigvis) bruger samme str sko som mig. Købt på et outlet i USA til en brøkdel af dansk pris.

onsdag den 26. august 2015

EGERN KINDER OG POLYESTER









SHIRT AND SKIRT

Jeg har egentlig altid set mig selv som en kjole pige. Hvis sådan en findes? 
Det er den hurtige og nemme løsning, sådan lidt plug and play agtigt. Men her er jeg så i bluse og nederdel. 
En ting er i hvert fald sikker, jeg er ikke en bukse pige. Hvis sådan en slags nu findes? Har et par denim jeans (købt for 12 år siden) og et par sorte jeans (købt på et loppemarked for 30 kr og en del af min "morgarderobe", mere om den garderobe senere) 

Må indrømme at det er grænseoverskridende at se billeder af sig selv, når jeg de sidste 3 år har undgået et hvert kamera, det værende sig både spejlrefleks, digital og iphone.
Og synes faktisk at jeg ligner Anni Fønsby (ikke et ondt ord om Anni Fønsby) på en dårlig dag. Ikke lige det look jeg går efter;-((( 
Jeg har det lidt stramt med at "come to terms" med mine egern kinder og ret så saggy ansigts hud. Men hvad fan' det er sådan tingenes tilstand nu engang er. (skulle måske alligevel overveje det kursus i photo shop)

Med saggy vintage hilsen, M

CREDITS

Polyester skjorte eltoftvintage (kommer i butikken)
Nederdel fra 70'erne eltoftvintage (kommer i butikken)
Sko, nye købt i Polen (MOHITO)

tirsdag den 25. august 2015

Suit











SUIT ME FINE

Jeg har givet mig selv en udfordring ( en challange, som det så fint hedder nu om dage ) Den går i alt sin enkelthed ud på dagligt ( i et år) at tage billeder af det tøj jeg har på og lægge det på bloggen her. ( skal nok forskåne jer for mine mindre flatterende jogging combis)
Jeg lyver ikke når jeg påstår at jeg har en af Danmarks største garderober!!! Jeg har 1000vis af stykker tøj og har praktisk talt ikke smidt noget ud siden jeg gik i 5. klasse. Til stor fortrydelse for min familie, som dagligt må skræve over bunker af tøj, i alle huset rum (uden undtagelse)
Yderemere har jeg adopteret ALT som jeg igennem de sidste 5 år med butikken ikke har fået solgt. Det er en fysisk umulighed for mig at smide et stykke tøj ud, også selvom det har en "flaw".
Får stor tilfredsstillelse af at "redde" et stykke tøj som andre har vejet og fundet for let.
Jeg ELSKER det uperfekte, i alle henseender. 
Jeg er et menneske af kød og blod, er ikke særlig høj, tynd, ung eller nogen skønhed. Har halv dårlig hud og tyndt hår. Til gengæld har jeg rimelige store bryster og tykke knæ;-) Det har jeg det fint med, jeg er jo mig og sådan er det. Hellere omfavne det og få det bedste ud af det man nu engang har fået tildelt. 
Billederne vil alle være uredigerede og uretoucerede (mest ærligt, men også lidt dovenskab og mangel på kundskaber i photoshop). Ofte vil de været taget af den person der lige var hjemme, når jeg kom eller gik.
Med vintage hilsen, M


Suit Combo

Skjorte fra eltoftvintage
Blazer fra Zara, arvet af min datters veninde
Velour loafers, købt på loppen
Min morfars slips
Min farfars herre bukser (og nej han var ikke særlig høj)
Ray Ban solbriller lånt af min datter